musicdock

 

De MUSICDOCK heeft een aantal unieke voordelen

Eenvoudige bediening:  De speler heeft een touchscreen bediening; via de zgn. Moodz heeft u met één druk op het scherm heeft u de juiste muzieksfeerte pakken. Zoeken en afspelen gaat via de albumhoesjes, genres, Moodz, playlists en/of shuffle functies; allemaal naar uw eigen voorkeur. De speler is ook volledig automatisch in te stellen aan de hand van tijdschema’s.

De MUSICDOCK; een uniek muziekbeheersysteem met touchscreen bediening

Muziek op maat:  Uw wensen staan centraal; de selectie is van muzikaal hoge kwaliteit, Q-Moodz is gespecialiseerd in het vinden en selecteren van de muziekpareltjes passend bij de uitstraling van uw bedrijf; soms wat onbekend maar daardoor langer houdbaar en goed in het gehoor liggende albums (Acoustic, Lounge, Jazz, Wereld, Blues, Latin, Klassiek etc.). Uiteraard levert Q-Moodz ook Top-40 en populair en U kunt specifieke genres en albums aanvragen.

De muziek wordt uw bezit:  U koopt de muziekalbums; daardoor bouwt u een eigen collectie op die waardevol wordt voor uw bedrijf of instantie! Indien u momenteel nog met cd’s muziek afspeelt bestaat de mogelijkheid uw eigen cd-collectie over te zetten in het muzieksysteem; compleet verzorgd door Q-Moodz en ingedeeld in artiest, titel, genre en Moodz.

Voordelig. Omdat u de muziek aanschaft (u koopt de cd’s) ipv huren of leasen, is de Musicdock een voordelig alternatief. Waar u bij de meeste een muziek-leveranciers een 2 jaarlijks contract dient af te sluiten en gauw 100 tot 150 euro per maand betaald, is bij Q-Moodz slechts éénmalig de aanschaf van de Musicdock speler nodig. Vervolgens koopt u al naargelang uw muzikale wensen regelmatig nieuwe cd-albums, Q-Moodz adviseert en levert de  muziek aan de hand van een passend abonnement op maat, maandelijks opzegbaar. Kijk bij muziekabonnementen naar de aantrekkelijke vormen en voorwaarden.